bode si sanatatea

Noi femeile suntem frumoase, tinere, zvelte, luminoase și fericite… aparent, așa părem toate. Dar câți dintre noi cunosc prețul pe care femeile și-l asumă pentru a-și păstra frumusețea, suplețea, sănătatea dar și tinerețea?! Puțini, vă spun eu. În spatele unui trup de invidiat, unui chip luminos și tânăr, stă întotdeauna un secret imbatabil, multă muncă, sacrificii fizice și psihice, dar și un efort greu de dus…

Toate ne dorim să fim slăbuțe și frumoase, toate ne dorim să ne menținem tinerețea și starea de bine… ne-ar plăcea să fim frumoase și suple fără să avem restricții, fără să muncim la sală, fără să ținem diete, fără să ne chinuim cu stresul zilnic de a fi atente la ceea ce mâncăm. Însă, toate în viață au un preț și nu toate femeile din lume au fost înzestrate de la mama natură cu un metabolism care să le asigure această suplețe pe care ne-o dorim cu atâta ardoare.

Din cauza stresului zilnic, din cauza hranei nesănătoase, din pricina unor probleme de sănătate, de cele mai multe ori nu reușim să fim așa cum ne-am dori. Eu nu sunt adepta înfometării, nu sunt adepta dietelor stricte, nu sunt de acord cu o viață întreagă de abstinențe… în fond o viață fericită înseamnă să ne putem bucura de micile plăceri ale vieții care uneori ne împovărează cu kilograme în plus, nedorite și inestetice.

Admir o femeie slăbuță, dar mai presus de orice admir o femeie sănătoasă care recurge la cele mai benefice remedii pentru a-și păstra silueta subțirică. În ziua de astăzi nutriționiștii nu mai recomandă înfometarea, deja a devenit un mit… înfometarea nu face altceva decât să distrugă organismul, să îl îmbolnăvească și să îl supună unui chin permanent. Astăzi pentru a ne păstra tinerețea, frumusețea și suplețea se recomandă mișcarea, o dietă sănătoasă care să asigure necesarul zilnic de proteine și enzime pentru o funcționare optimă a organismlui, dar și un supliment natural care să fie o mână de ajutor binecuvântată în vederea obținerii unui trup de invidiat.

Pe primul loc ar trebui să fie sănătatea fizică și psihică și abia apoi aspectul fizic. Știu, desigur, că imaginea primează, dar cu ce îți este de folos să fii frumoasă și slabă, dacă pe dinăuntru starea ta de sănătate este aidoma unui butoi cu pulbere gata să explodeze?!

Suplimentul pentru zi detoxifică organismul, reglează tranzitul intestinal, blochează depunerea grăsimilor și elimină țesutul adipos și celulita. Acesta conține:

–  ANGHINARE, aceasta are acțiune diuretică, evacuează apa din țesuturi, detoxifică organismul, intensifică arderile, reactivează metabolismul și distruge zaharurile ingerate.

–    ACAIUL reduce pofta de mâncare, este un puternic antioxidant, încetinește îmbătrânirea și procesele inflamatorii, ajută la arderea grăsimilor, crește energia într-un mod natural, ajută la obținerea unui sistem digestiv sănătos.

–   CEAIUL VERDE este o sursă naturală de antioxidanți, ajută la modelarea siluetei, este un tonic general excepțional și menține starea de bine a organismului.

–   GARCINIA contribuie la instalarea stării de sațietate și facilitează arderea grăsimilor, scade nivelul colesterolului crescut și este un excelent ajutor pentru pierderea kilogramelor.

–   ACEROLA scade colesterolul crescut, protejează eficient inima, stimulează imunitatea și menține sănătatea căilor respiratorii, intervine în lupta cu radicalii liberi, reducând semnificativ semnele de îmbătrânire.

–   PORTOCALUL AMAR ȘI LĂMÂIUL VERDE acționează la nivelul celular ducând la topirea țesutului adipos, generează un plus de energie crescând termogeneza.

 

* Capsulele de noapte reduc pofta de mâncare, refac flora intestinală, reglează digestia, dar reglează și insomnia. Acestea conțin:

–   ZEOLIT care ajută la echilibrarea nivelului pH-ului din organism, detoxifică organismul și igienizează colonul.

–   ARMURARIUL care are efecte antioxidante evidente, împidicând atacul radicalilor liberi; previne apariția bolilor datorate civilizației, cum ar fi arteroscleroza sau oboseala cronică.

–   CHELORELLA ajută la controlul greutății, ajută la remodelarea corporală, crește longevitatea și reîntinerește organismul și scade colesterolul din organism.

–   LACTOBACILII ȘI FIBRULINA contribuie la refacerea florei intestinale, reglează tranzitul intestinal și îmbunătățește absorbția nutrienților la nivel intestinal, fibrele vegetale își cresc volumul în stomac și oferă o senzație de sațietate de durată.

Toate aceste ingrediente acționează împreună oferindu-ne un set de beneficii care sigur ne vor schimba viața în bine și ne vom putea bucura, în sfârșit, de frumusețea inestimabilă a traiului liniștit. Și astfel slăbim garantat până la 16 kilograme în prima lună, ne detoxifiem, ne reechilibrăm organismul, nu vom avea probleme din cauza efectului yo yo care aduce aproape întotdeauna după sine mai multe kilograme decât cele pe care am reușit să le dăm jos, scăpăm de celulită, de vergeturi, reglăm în organism problemele care apar o dată cu kilogramele în plus și astfel ajungem să constatăm că deținem secretul. Secretul frumuseții și al supleții, Slim Duo Forte eficient atât pentru bărbați cât și pentru femei!

Slim Duo Forte este un pachet total care a fost gândit pentru a satisface până și cei mai puțin ambițioși oameni când vine vorba de slăbit. Slim Duo Forte asigură sănătatea fizică, psihică dar și pe cea spirituală. Ce poate fi mai complet și mai desăvârșit decât o minte sănătoasă într-un corp sănătos?!

Cu Slim Duo Forte vom deborda de energie, vom fi zvelți, fericiți, tineri, luminoși… eu una sunt dispusă să încerc acest produs. Fericirea înseamnă în primul rând sănătate și în ziua de astăzi nu este deloc ușor să îți menții sănătatea; un supliment atât de puternic este mai mult decât necesar.

Echipa din spatele suplimentului pune frecvent la cale concursuri prin care sunt oferite produse Slim Duo Forte și totul din dragoste pentru oameni și pentru sănătate. Dacă vrei și tu să fii unul dintre marii câștigători n-ar fi rău să dai un like Paginii de Facebook Slim Duo Forte. Pe facebook vei fii cu un pas în fața tuturor în aflarea concursurilor, noutăților și ofertelor Slim Duo Forte. Totodată este și o pagină suport pentru toți oamenii care doresc să se îndrepte spre calea sigură a sănătății.

Când am aflat de acest suliment am simțit o nevoie nestăvilită să vă împărtășesc și vouă, cititorilor mei, acest secret imbatabil și cred că mi-am îndeplinit misiunea de a vă pune la curent cu ceea ce este sigur în vederea sănătății noastre. Acum, în încheiere vă las în compania Alessiei și a noului ei single; și nu uitați, înainte de toate, sănătate!

Angela Insula Ekklesia