Nu-mi place iarna desi ea imi aduce cele mai multe bucurii

Cui ii place iarna cand iesi afara si te loveste vantul rece de iti vine sa intri din nou in casa, dar ce sa faci ca ai o programare, o obligatie, un serviciu unde trebuie sa mergi.

Stiu ca e sanatos aerul rece, stiu ca poti avea si distratii la sanius, la ski sau in curtea cu zapada dar prefer sa stau acasa la caldurica.

Cum incepe vacanta de iarna si mai ales pana vine zapada copiii mei sunt mai mult acasa si e asa de bine.Facem asa de multe lucruri impreuna caci nu as vrea sa se termine vacanta.Vara nu ai cum sa ii ti asa mult in casa si nu pot sa fac cu ei asa multe proiecte ca si iarna cand incepem de dimineata cu micul dejun, curatenie in bucatarie apoi facem diverse activitati incepand de la cititul cartiilor pana la curatenie in biblioteca.

Zilele de iarna parca sunt mai lungi si faptul ca suntem toti acasa ne uneste mult si fiecare moment e unic si frumos.

Zilele de vara parca sunt mai scurte caci chiar daca e vacanta iesim la gradina unde citim si cei mai mari copii devin profesorii celor mai mici dar de la amiaza in colo cand da caldura vine molesala si neaparat trebuie sa se balaceasca apoi dupa multa joaca sunt obositi.Mai ajuta putin la treburi pentru pregatirea cinei si seara la un film educativ sau crestin sau chiar desene animate in functie de varsta si preferitnta, si gata e ziua.

Dar iarna e altfel caci pana sa vina zapada copiii stiu ca e frig si nu au chef sa iasa si atunci stam mult impreuna, gatim, facem prajituri, citim si ne jucam.

Dupa ce vine zapada ies la zapada dar dupa o ora vin acasa ca e rece si iar ne mai ramane timp sa fim impreuna.

Anul acesta in cateva zile am pus toata casa la punct, curatenie, schimbari de decor, selectari de lucruri si cateva proiecte noi.

Cea mai mare bucurie a noastra sa fim toti impreuna acasa, sanatosi si plini de viata, creativi si plini de perspective.

Angela Insula Ekklesia